CharlesBurton

 

Lördag 13/10 -18

 

Charles Burton

Blues Band

San Diego

 

Biljetter

 

 

 

 

Två år sedan sist! Nu kommer Charles Burton med sina duktiga musiker till oss igen!

 

Charles Burton född i Los Angeles 1958, en gitarrist som spelar med glöd, har en spelstil som är hans egen och medryckande. Denna reslige gitarrist och sångare har spelat blues, country och rock i över fyrtio år. Under 70-talet spelade han som sologitarrist i olika band i Los Angeles, han spelade i Honolulu på 80-talet i Tokyo på 90-talet och Fresno i Kalifornien. Charles var huvudnumret på Fresnos Blues Festival tillsammans med blueslegenden, sångaren och bluesgitarristen Hosea Leavy 1995.

Charles har som bluesgitarrist och sångare släppt fem skivor med Charles Burton Blues Band, han har turnerat i Europa (Sverige , Norge , Finland och Danmark) på olika festivaler, folkets hus och klubbar en till två gånger om året sedan 2005.

2007-2008 turnerade han i Skandinavien med Maury "Hooter" Saslaff (Big Jack Johnson och Oilers), med mera än 200 spelningar på sju månader!

2009 vann han San Diegos internationella Blues Challenge finalen. Samma år tog han första plats i San Diego King of the Blues tävlingen. Hans senaste album med eget material, "Sweet Potato Pie", har rönt stort beröm inom bluesvärlden sedan releasen 2013. Charles betraktas allmänt som den bästa bluesgitarristen i San Diego, Charles är San Diegos Blues ambassadör ut mot världen.

Bandmedlemmar:

Charles Burton: Gitarr

Thomas Mikaelsson, Bas

Andreas Nordieng, Trummor

 

charlesburton.com

 

Charles Burton på scen ca 21.

 

Förköpsbiljett 220:- via Tickster.

Biljett vid dörren säljs i mån av plats.

Under våra konsertkvällar säljer vi biljetter till kommande evenemang.

 

 

Vi öppnar 19.00 och då öppnar även köket.

 

Ring gärna och boka bord om du tänker äta.

 

Vi har fullständiga rättigheter

 

Åk Taxi till oss med TaxiKurir! Fast, billigt pris, mer information.

 

Välkommen! ♥

Vi öppnar 19.00 och då öppnar även köket.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © Mats o Karin Musik & Möten AB, 2013