Jessica Falk

Vi och köket öppnar 17.00


Boka bord om ni önskar äta. Vi har begränsat antal matplatser.

Ring 073-6556949

Välkomna!Söndag 10 novemper


Jessica FalkBiljetter

Jessica Falk – Sånger om livet.
Sångerskan och låtskriverskan Jessica Falk har framfört sin inspirationskonsert, baserad på hennes egna livserfarenheter, runt om i Sverige sedan 2011. Med sina texter och sin musik vill hon stärka människor att satsa på det de tror på och ta vara på livet i nuet.
I hennes mångsidiga musik hörs en blandning av pop, rock och country. Låtarna har kommit till genom egna livserfarenheter eller genom möten med människor. Det viktigaste för Jessica har alltid varit att förmedla musiken på ett sätt som berör den som lyssnar, och att känslan sitter kvar när musiken tystnar.
Jessica Falks nya singel och musikvideo 'Ready To Fly' släpptes i samband med hennes USA turné november 2018. 'Ready To Fly' är inspelad i Addiction Studios i Nashville med ett nytt och lite tuffare sound än tidigare. Producent är Scott Baggett.
”Den handlar om att våga resa sig igen efter tuffa motgångar i livet, att inte låta sig slås ner av det och baktalande tungor. Lyft blicken och styr livet dit du vill komma. Det är din livsresa och den kan ingen ta ifrån dig”, säger Jessica.
Hösten 2019 kommer Jessica att släppa eget svenskt material för första gången samt nytt Nashville material! Producent är Dan Sundquist.

Denna kväll har Jessica med sig gitarristen Stefan Nordlander från Sundsvall

Läs om Jessicas resa i livets och musikens värld här:
jessicafalk.com

Jessica Falk på scen 19.00.

Förköpsbiljetter är ännu ej släppta.
Biljett vid dörren säljs i mån av plats.
Under våra konsertkvällar säljer vi biljetter till kommande evenemang.

Vi öppnar 17.00 och då öppnar även köket.

Ring och boka bord om du vill äta.
OBS Vi har begränsat med matplatser.

Vi har fullständiga rättigheter
Välkomna!

Copyright © Mats o Karin Musik & Möten AB, 2013