Matriarkerna

 

 

30 november

 

Matriarkerna

Sara & Samantha

 

SLUTSÅLT!

Köket öppnar 18.00

Ring 073-6556949 för att boka bord.

Välkomna!

 

 

 

 

 

 

 

MATRIARKERNA. Sara & Samantha

Efter dundersuccén med Fäboland som spelat för utsålda hus över hela Sverige kommer nu uppföljningen från Sara och Samantha - MATRIARKERNA.

Matriarkerna är duons debutplatta och på skivan har de bjudit in sina bästa traditionsbärare, hjältinnor och inspiratörer att gästa. På skivan hörs bland annat Lena Willemark, Susanne Rosenberg och Elliks Frisell m fl.

I samband med skivsläppet drar Sara & Samantha land och rike runt på releaseturné. Till varje konsert bjuds en lokal traditionsbärerska in från orten de spelar på att gästa konserten. Möten mellan generationer och diskussioner om tradition och tradering står som en stadig grund till skivan och så även till konserterna i samband med skivsläppsturnén.

 

Sara & Samantha har spelat tillsammans i över 9 år runt om i Sverige och Europa. 2015 var de nominerade till Årets Traditionsbärare på Folk- och Världsmusikgalan. 2016 var duon ute på turné med succéföreställningen Fäboland i samarbete med Riksteatern. 2017 är de än en gång nominerade vid Folk- och Världsmusikgalan som Årets Trad med föreställningen Fäboland. Sara & Samantha ser till att folkmusiken tar och får utrymme i nya sammanhang, vilket gör dem till pionjärer i Sveriges samtida kulturscenen.

MATRIARKERNA består av Sara Parkman och Samantha Ohlanders

 

www.facebook.com/SARAOCHSAMANTHA

 

MATRIARKERNA på vår scen ca 19.30

SLUTSÅLT!

Förköpsbiljett 200:- via TICKSTER

 

Biljett vid dörren säljs i mån av plats

Vi säljer även biljetter under våra konsertkvällar till kommande evenemang.

 

Vi öppnar 18.00 och då öppnar även köket.

 

Ring gärna och boka bord om du tänker äta

 

Åk Taxi till oss med TaxiKurir!

 

Vi har fullständiga rättigheter

Välkomna!

Välkommen! ♥

Copyright © Mats o Karin Musik & Möten AB, 2013