Violett Green

Vi och köket öppnar 19.00


Boka bord om ni önskar äta. Vi har begränsat antal matplatser.

Ring 073-6556949

Välkomna!Lördag 21 september


Violet Green

A tribute to women pioneers


Biljetter

Violet Green gästar oss åter med sin bejublade föreställning A tribute to women pioneers. Med högklassigt musikframförande och spännande historielektion hyllas kvinnliga pionjärer inom blues, rhythm & blues, soul och rock’n roll från 1900-talets början och framåt
Många av dessa kvinnors banbrytande artisteri och betydelse för musikhistorien har fallit i glömska. De bröt tabun, skapade ny musik och har inspirerat musiker i över hundra år!
I denna lustfyllda konsert står de åter i fokus.

Musik av pionjärer som Ma Rainey, Sippie Wallace, Bessie Smith, Memphis Minnie, Big Mama Thornton, Etta James, Sister Rosetta Tharpe och många, många fler! Även låtar av mer nutida kända artister såsom Janis Joplin, Tina Turner, Aretha Franklin och Amy Winehouse kommer att framföras.

På scenen: Jenny Fall (sång), Ulla Wrethagen (gitarr, sång), Elsie Petrén (sax), Anna Hammarsten (piano, sång), Lena Andersson (bas) och Eva Grund (trummor).

www.facebook.com


Sagt om Violet Green:
"Jag vill påstå att inte många band får till det vokalt så bra som dessa kvinnor... Det är inte ofta man upplever duktiga musiker som är så avspända och trivs så bra tillsammans, är så samspelta och därmed får en så bra kontakt med publiken."/Uskedalen.no

"En eloge till samtliga bakom detta projekt ... Missa dem inte!" /Jefferson Blues Magazine

”Knockade!! En helt underbar föreställning… Det bjuds på grymt gung, otroligt proffsiga kvinnor på instrument och sång, intressant och kul info mellan låtarna! Gå och se den här showen, vi kommer att göra det igen!”/ röst ur publiken.

Förköpsbiljett 220:- via Tickster.

Biljett vid dörren säljs i mån av plats.
Under våra konsertkvällar säljer vi biljetter till kommande evenemang.

Vi öppnar 19.00 och då öppnar även köket.

Ring och boka bord om du vill äta.
OBS Vi har begränsat med matplatser.


Vi har fullständiga rättigheter

 

Välkommen! ♥

Copyright © Mats o Karin Musik & Möten AB, 2013