Anders F Rönnblom


Lördag 12 september


Anders F Rönnblom 


Bravado Bravado

INSTÄLLT!


ANDERS F ÅTERUPPLIVAR 90-TALSGRUPPEN BRAVADO BRAVADO

Countryrockgruppen BRAVADO BRAVADO var Anders F Rönnblom och multiinstrumentalisten Jesper Lindbergs musikprojekt som startade 1989 med skivan med samma namn. Året efter kom BOULEVARDMINNEN och 1991 skivan VÅLD.

Gitarristen Fabian Månsson anslöt 1990 då det var dags för en lång Sverigeturné. Det var också början på ett långt musikaliskt samarbete mellan Anders F och trummisen Björn Rothstein, som sedan dess har varit centralfigur i gruppen AFR Band, tillsammans med basisten Björn Aggemyr.

Bravado Bravados karriär sammanfaller med starten på den Americanavåg som sedan följde i Sverige under 90-talet med grupper som Traste Lindéns, Perssons Pack, 1000 Dollar Playboys, Håkan Ahlström & Gram Parsons Project, samt ett otal singer/songwriters i den genren.

ANDERS F: ”AFR Band som jag haft i 17 år tar en paus. Bravado Bravado blir årets turnéband. Mycket av inspirationen till min musik kommer ju från 60- och 70-tals grupper som Byrds, the Band, Flying Burrito Brothers, Buffalo Springfield, Manassas med flera… Och jag har stor lust att börja experimentera lite med ljudbilder där till exempel pedalsteel och akustiska instrument som banjo och mandolin kan blandas med elgitarr, distortion och andra effekter. Jag har ju under de gångna 30 åren även närmat mig andra musikgenrer och hämta inspiration från både jazz och klassisk musik. Det finns alltså mycket idéer på lager. Och ett flertal låtar från 90-talet som ännu inte är inspelade.”


Anders F Rönnblom – sång, gitarr
Jesper Lindberg – pedal steel, banjo, mandolin, gitarr, sång
Fabian Månsson – gitarr, slide, munspel, sång
Björn Rothstein – trummor
Björn Aggemyr – bas

www.facebook.com/mrandersf/

BRAVADO BRAVADO på scen 21.00

Förköpsbiljett 240:- via Tickster
Biljett vid dörren säljs i mån av plats.Vi öppnar 19.00 och då öppnar även köket.

Ring och boka bord om du vill äta.
OBS Vi har begränsat med matplatser.

Vi har fullständiga rättigheter
Välkomna!

Vi och köket öppnar 19.00


Boka bord om ni önskar äta. Vi har begränsat antal matplatser.

Ring 073-6556949

Välkomna!Copyright © Mats o Karin Musik & Möten AB, 2013