Anders F Rönnblom


Lördag 29/10 -22


Anders F Rönnblom 

Bravado Bravado


Förband: Black Shine

SLUTSÅLT!


Anders F Rönnblom vårt självklara val på vår sista konsert.
AFR gästade oss första gången 2012 och det har blivit åtskilliga besök genom åren, minst ett varje år. Magiska konserter som vi alltid njutit av. Denna kväll ska vi njuta, sjunga, dansa tillsammans med er och BRAVADO BRAVADO!


ANDERS F ÅTERUPPLIVAR 90-TALSGRUPPEN BRAVADO BRAVADO
och är mer aktiv än någonsin.

Låg konsertverksamhet under de två pandemiåren kompenserade Anders F Rönnblom med att spela in och ge ut flera skivor.

Efter de två BLÄRK-albumen 2019 och 2020 kom ”Framtiden Är En Underbar Plats Att Komma Till” på våren 2021. På hösten samma år släpptes även jubileumsboxen ”Din Barndom Skall Aldrig Dö – 50 År”. Boxen innehåller, förutom originalskivan, skivan ”Spelevinksfasoner” – och en tredje cd med fantastiska tolkningar av originalskivans sånger, framförda av svenska vis-, blues-, indie, pop- och rockartister.

Nästa skivprojekt är en ny skiva med 90-tals gruppen BRAVADO BRAVADO, som får en revival med turné senare i år. En skiva med gruppen är påbörjad och släpps i höst.

Countryrockgruppen BRAVADO BRAVADO var Anders F Rönnblom och multiinstrumentalisten Jesper Lindbergs musikprojekt som startade 1989 med skivan med samma namn. Året efter kom BOULEVARDMINNEN och 1991 skivan VÅLD.
Gitarristen Fabian Månsson anslöt 1990 då det var dags för en lång Sverigeturné. Det var också början på ett långt musikaliskt samarbete mellan Anders F och trummisen Björn Rothstein, som sedan dess har varit centralfigur i gruppen AFR Band, tillsammans med basisten Björn Aggemyr.

ANDERS F: ”AFR Band som jag haft i 17 år tar en paus. Bravado Bravado blir årets turnéband. Mycket av inspirationen till min musik kommer ju från 60- och 70-tals grupper som Byrds, the Band, Flying Burrito Brothers, Buffalo Springfield, Manassas med flera… Och jag har stor lust att börja experimentera lite med ljudbilder där till exempel pedalsteel och akustiska instrument som banjo och mandolin kan blandas med elgitarr, distortion och andra effekter. Jag har ju under de gångna 30 åren även närmat mig andra musikgenrer och hämta inspiration från både jazz och klassisk musik.

Det finns alltså mycket idéer på lager. Och ett flertal låtar från 90-talet som ännu inte är inspelade.”


Anders F Rönnblom – sång, gitarr
Jesper Lindberg – pedal steel, banjo, mandolin, gitarr, sång
Fabian Månsson – gitarr, slide, munspel, sång
Björn Rothstein – trummor
Björn Aggemyr – bas


facebook.com/andersf.ronnblom


BRAVADO BRAVADO på scen 21.00.


Amanda Lovevind
Amanda spelade hos oss första gången 2015. Vi föll direkt för hennes röst, utstrålning, personlighet. Hon fick en plats i våra hjärtan. Efter det har hon besökt oss fyra gånger som förband till Anders F Rönnblom. Vi är så glada att hon vill gästa oss även denna gång. Nu med sitt nya band Black Shine.

BLACK SHINE från Sundsvall skapades hösten 2021. Bandet spelar allt mellan blues till hårdrock. Musiken är alltid egenkomponerad, riffbaserad, delvis hård med en bra tyngd i botten. Men med en aldrig svikande känsla för sköna melodier i botten.
www.facebook.com/Black-Shine


SLUTSÅLT!


Vi öppnar 19.00 och då öppnar även köket.

Ring och boka bord om du vill äta.
OBS Vi har begränsat med matplatser.
Vi har fullständiga rättigheter
Välkomna!


Välkommen! ♥

Vi och köket öppnar 19.00


Boka bord om ni önskar äta. Vi har begränsat antal matplatser.

Ring 073-6556949

Välkomna!