Lena WillemarkRing och boka bord om du vill äta.
OBS Vi har begränsat med matplatser.

Ring 073-6556949

Välkomna!Söndag 19 april 2020


Svenska Låtar


Grammisvinnare 2020!

INSTÄLLT!Finaste musikälskare <3


Glada kvällen med Pepita Slappers och den fina kvällen med Lena Willemark, Jonas Knutsson och Mats Öberg är tyvärr inställda pga Coronakrisen. Har ni köpt biljett? Vi kommer att kontakta er via mejl. Kram Mats o KarinLena Willemark, Jonas Knutsson och Mats Öberg på vår scen!


SVENSKA LÅTAR – Grammisvinnare 2020! Bästa Folkmusik.


-Den svenska visskatten har alltid varit närvarande i vårt musicerande och komponerande. En evig källa till inspiration. Vi fick lust att spela in några av dessa pärlor på vårt alldeles eget sätt. Vi tog oss an några av våra mest älskade svenska låtar komponerade av favoriter som, Eva Dahlgren, Hjorth Anders, Marie Bergman, Ola Magnell, Cornelis Vreeswijk, Evert Taube m.fl Färgstarkt och vilt, subtilt och skört, försöker vi röra oss med både lätthet och tyngd i de personliga tolkningarna. I den här trion har vi ett samspel som bara långtid och vidsträckt nyfikenhet kan skapa men där var och ens röst också får lysa starkt”.

Lena Willemark
Legendariska artisten Lena Willemark har kommit att bli en centralgestalt inom den svenska folkmusiken och är en banbrytande genreöverskridande sångerska.
Från sin uppväxt i Älvdalen bär Willemark med sig en unik musikskatt som hon tillägnat sig från sina läromästare. Färden och utforskandet av musiken fortsätter med oförminskad kraft, men folkmusiken är och förblir hennes vandringsstav.
Med åren har Willemark alltmer kommit att framstå som en av Nordens mest mångsidiga artister – mycket för sin unika förmåga att forma olikheter till en odelbar helhet.

Jonas Knutsson
Allt sedan flytten till Stockholm för studier på Musikhögskolan 1983 har Jonas fortsatt att sammanföra jazzens språk med folkmusikens i många olika konstellationer. Tex med Elise Einarsdotter Ensemble, Enteli, Nordan, Stockholm Folk Big Band, Berger Knutsson Spering, Lena Willemark, Mats Öberg, Ale Möller, Nils Landgren, Johan Norberg m.fl. Efter vägen har barytonsaxofonen också blivit en viktig del av Jonas musikaliska röst.
På senare år har Jonas arbetat med undervisningsprojekt på olika nivåer, skrivit beställningsverk och arrangemang för olika ensembler, producerat musik och konsertserier. Förutom nykomponerade solostycken för saxofon har Jonas också gjort en del bearbetningar av JS Bachs musik för saxofon.

Mats Öberg
Pianisten, multi-instrumentalisten och kompositören Mats Öberg är kanske mest känd som ena halvan av Mats & Morgan, och han har spelat med alla från Frank Zappa till Carola. Detta musikaliska under började sin bana redan vid nio års ålder. Idag räknas han som en av landets främsta improvisationsmusiker.

lenawillemark.se
facebook.com/lenawillemark

Trion på scen ca 19.00

Förköpsbiljetter är ännu ej släppta.
Biljett vid dörren säljs i mån av plats.

Vi öppnar 17.00 och då öppnar även köket.

Ring och boka bord om du vill äta.
OBS Vi har begränsat med matplatser.

Vi har fullständiga rättigheter
Välkomna!

Copyright © Mats o Karin Musik & Möten AB, 2013